Agilitykisat 4.5.-5.5.2019 – Aikataulu ja lähtölistat

TERVETULOA POKSIN AGILITYKISOIHIN!

4.5.-5.5.2019

Löydät kilpailuun liittyvät ohjeet ja tiedot tästä julkaisusta. Kilpailupäivän aikataulut ja lähtölistat löytyvät sivun lopusta.

Tuomarit:
Markku Kaukinen

Kilpailupaikka:
Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Yhteystiedot ongelmatilanteissa, luokkavaihdoissa ja peruutuksissa:
Vastaava koetoimitsija Raija Johansson
p. 040 552 8482
poksagilitykilpailut@gmail.com

Avustava koetoimitsija Satu Kouki

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle. Kisaviikonlopun aikana ilmoitus tulee tehdä puhelimitse. Kisamaksun palautusta tulee anoa viimeistään viikon päästä kilpailusta.   Maksunpalautuslomake

AJO-OHJEET JA KILPAILUPAIKKA
Poistu ohitustieltä liittymästä nro 24 ”Joensuu L / Käpykangas”. Käänny liikennevaloista ”Joensuu” -kyltin mukaisesti. Aja eteenpäin käännytään vasemmalle ”Kanervala”-kyltin mukaisesti. Poistu toisesta erkanemisliittymästä ja jatka 500 metriä suoraan. Halli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Parkkipaikat ovat hallin pihalla. Lisää parkkitilaa on Kaislakadun varrella sekä läheisen koulutuskeskuksen parkkipaikalla.

Hallista löytyvät sisävessat, vesipiste, buffetti ja häkkialue (tilaa rajoitetusti). Buffetissamme käy vain käteinen. Kentän pohja on keinonurmea (saltex polar, hiekka- ja luonnonkorkkitäyte).

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiseen pyydetään saapumaan viimeistään puoli tuntia ennen arvioitua rataantutustumisaikaa. Mikäli ensi kertaa kisaavaa koiraa ei ole vielä mitattu, pyydetään saapumaan ilmoittautumiseen tuntia ennen rataantutustumisen alkamista kilpailukirjan vahvistamiseta ja mahdollista väliaikaista mittaustodistusta varten. Mittaustodistusta varten koiran tiedot voi syöttää valmiiksi sähköiseen lomakkeeseen. Kilpailukirjoja on myynnissä kisapaikalla. Hinta 3 euroa/kpl.  Väliaikainen mittausraportti

MUISTATHAN…

  • Ota mukaan koiran rekisteritodistus, rokotustodistus, kilpailukirja, mittaustodistus sekä mahdolliset lahjakortit.
  • Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä joko mikrosirulla tai tatuoinnilla, sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.
  • Juoksunartut saavat osallistua kilpailuihin. Huomioithan tällöin, että koiralla on oltava punainen merkki hihnassa ja juoksuhousut muualla kuin startissa. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli koirallasi on juoksut. Saat tarvittaessa merkkinauhan ilmosta.

Koska kisapaikka sijaitsee lähellä asutusta, haluamme muistuttaa kaikkia kilpailijoita siisteydestä. Koirien kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteestä. Hallissa on 30 euron ulostussakko (pissa, kakka, oksennus). Sisälle sattunut vahinko tulee siivota ja maksaa sakko ilmoitustaululta löytyvien ohjeiden mukaan.

LÄHTÖLISTAT

Lähtölista 4.5.-5.5.2019

AIKATAULU – LAUANTAI

AIKATAULU – SUNNUNTAI

Huomioithan, että luokka voidaan tarvittaessa aloittaa puoli tuntia ennen ilmoitettua rataantutustumisen aikaa mikäli kaikki koirakot ovat paikalla!

Postattu: