Keppi/kontaktikurssi

Keppi/kontaktikurssi alkaa!

Ensimmäinen kurssikerta on 3.3. Kurssi on tarkoitettu kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen, jotka ovat käyneet agilityn alkeiskurssin tai omaavat vastaavat taidot.  Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen. Kurssilla opetellaan keppejä ja kontakteja koirakon tason mukaan. Kurssi on suunnattu koirakoille, joille ei vielä ole opetettu keppejä ja kontakteja, tai ne ovat vasta hyvin alkeissa.

PoKSin kontaktikurssilla opetellaan ensisijaisesti 2o2off-kontakteja. Jos haluat koirallesi juoksukontaktit, voivat ohjaajat auttaa koiran palkkaamisessa ohjeittesi mukaan. He eivät kuitenkaan välttämättä osaa ohjeistaa sinua eteenpäin opetusprosessissa.

Kurssi kestää 8 kertaa ja se pidetään sunnuntaisin kello 15.17.  Kurssille mahtuu 10 koirakkoa (2 x 5 koirakon ryhmä).  Kurssin hinta on 65 euroa.

Alustavasti kurssikerrat ovat:  3.3., 10.3., 17,3., 24.3., 31.3., 7.4., 14.4. ja 21.4. .

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu kennelliiton sääntöjen mukaan ja ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, jäsenyyttä tulee hakea vasta kurssipaikan varmistuttua.
Juoksuiset nartut eivät voi osallistua kurssille.

Kurssille ilmoittautumisaika on 7.2.-20.2.2019
Kurssille pääsystä ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta poksagi@gmail.com.

>>ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ<<