Agilitykisat 24.11.

Viralliset agilitykilpailut PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Pohjana keinonurmi (Saltex polar, täytteenä luonnonkorkki + hiekka) Tarjolla on kaikille tasoluokille kaksi agilityrataa. Tuomari: Hannele Lummeranta Hinta: 13e/startti Ilmoittautuminen päättyy 19.11. Linkki ilmoittautumiseen alla.

Starttijärjestys 1 AB, 2 AB, 3 AB. Järjestys kokoluokittain on sx-s-m-sl-l.

Mikäli olet ensi kertaa kisaamassa eikä koirallasi ole vielä virallista mittaustodistusta, voit täyttää koiran tiedot väliaikaista mittaustodistusta varten. Väliaikainen mittausraportti

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ja tarvittavat todistukset voi lähettää sähköpostilla. Osallistumismaksun palautus


Veera Pyy
Puhelinnumero: 0500681731
Sähköposti: veera.poksagi@gmail.com

Postattu: