Agilitykisat 22.-23.9 – Aikataulut ja lähtölistat

Ohessa agilitykilpailujen kilpailukirje ja lähtölistatMikäli olet ensi kertaa kisaamassa eikä koirallasi ole vielä virallista mittaustodistusta, voit täyttää koiran tiedot väliaikaista mittaustodistusta varten.

KISAKIRJE 22.9.-23.9.

Väliaikainen mittaustodistus

Ensimmäistä kertaa kisaavat koirat, joilla ei ole vielä virallista mittaustodistusta, saavat väliaikaisen mittaustodistuksen. Väliaikainen mittaustodistus on voimassa 6 kuukautta. Mittauksen sujuvoittamiseksi pyydämme joko täyttämään koiran tiedot sähköiseen lomakkeeseen, tai esitäyttämään ja tulostamaan lomakkeen valmiiksi agilityliiton sivuilta.

LOMAKE

Kisamaksujen palautus

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle. Kisaviikonlopun aikana ilmoitus tulee tehdä puhelimitse. Kisamaksun palautusta varten eläinlääkärin todistus, sairaustodistus tai juoksutodistus tulee lähettää sähköpostilla veera.poksagi@gmail.com. Kisamaksun palautusta tulee anoa viimeistään viikon päästä kilpailusta.

LOMAKE

Kilpailun aikataulu

 

Postattu: