Agilityn käskykurssi

Agility lajina kehittyy, niin myös agilitykoirien koulutus. Ensimmäistä kertaa ikinä Poksilla agilitykäskyt-kurssi, jossa koulutetaan koiralle agilityradoilla hyödyllisiä taitoja käskyjä. Kurssilla käydään läpi ”in-in”-, takanaleukkaus-, päällejuoksu- ja käännöskäskyt sekä sovelletaan niitä radan osana. Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla hallussa agilityn perustaidot, ja sen tulee olla ohjaajansa hallinnassa myös silloin, kun samassa tilassa treenaa yhtä aikaa useampi koira.
Kurssilla kouluttaa Niina Leinonen.

Viisi treenikertaa, kurssin hinta on 55e/koirakko.
Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa.
Treeniaika: Perjantai, kello 18.30-20.00.
Kurssikerrat: 25.5.-29.6. Huom! Juhannuksena tauko!

Ilmoittautumisaika 1.5.-13.5. Kurssille pääsystä ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.
Kurssi on tarkoitettu PoKS ry:n jäsenille.

Lisätietoja: poksagi@gmail.com