Keppi/kontaktikurssi

Keppi/kontaktikurssi alkaa!

Ensimmäinen kurssikerta on 6.5. Kurssi on tarkoitettu kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen, jotka ovat käyneet agilityn alkeiskurssin tai omaavat vastaavat taidot.  Koiran tulee olla vähintään noin vuoden ikäinen. Kurssilla opetellaan keppejä ja kontakteja koirakon tason mukaan. Kurssi on suunnattu koirakoille, joille ei vielä ole opetettu keppejä ja kontakteja, tai ne ovat vasta hyvin alkeissa.

Kurssi kestää 6 kertaa ja se pidetään sunnuntaisin kello 11-13.  Kurssille mahtuu 10 koirakkoa (2 x 5 koirakon ryhmä).  Kurssin hinta on 50 euroa.

Alustavasti kurssikerrat ovat:  6.5., 13.5., 19.5., 27.5., 3.6. ja 10.6. .

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu kennelliiton sääntöjen mukaan ja ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, jäsenyyttä tulee hakea vasta kurssipaikan varmistuttua.

Kurssille ilmoittautumisaika on 18.3. – 15.4.
Kurssille pääsystä ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta poksagi@gmail.com.