Kohti koiraharrastuksia-kurssi

Kohti koiraharrastuksia -kurssilla tutustutaan harrastusmaailmaan ja harjoitellaan treenikentillä tarvittavia taitoja, kuten leikkimistä, yhteistyötä ohjaajan kanssa, odottamista ja erilaisia alustoja. Kurssi on suunnattu erityisesti koirakoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta koiraharrastuksista. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeen mukaisesti. Suorittamalla kurssin hyväksytysti voi korvat agilityn alkeiskurssille vaadittavan hallittavuustestin.

Kurssi järjestetään PoKS-hallilla sunnuntaisin klo 16.00 – 17.00, 8.4.2018 alkaen. Kurssin suorittamiseen kuuluu myös teoriakerta, joka järjestetään tiistaina 3.4. klo 18.00 alkaen hallin kokoustilassa.  Kurssille mahtuu 8 koirakkoa ja sen hinta on 45e. Kurssin pituus on 6 kertaa.

Ilmoittautuminen on 1.3.-18.3.2018 ja ilmoittautuminen tapahtuu allaolevalla lomakkeella.
Kurssi on tarkoitettu PoKS ry:n jäsenille.