Agilityn jatkokurssi

Agilityn jatkokurssi alkaa! Ensimmäinen kurssikerta on 7. 4. Kurssi on tarkoitettu kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen, jotka ovat käyneet agilityn alkeiskurssin tai omaavat vastaavat taidot.  Koiran tulee olla vähintään noin vuoden ikäinen. Kurssilla opetellaan lyhyitä ratoja perusohjauksia hyödyntäen sekä vahvistamme koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja esteosaamista.

Kurssi kestää 8 kertaa ja se pidetään lauantaisin kello 17-19 ja sille mahtuu 10 koirakkoa (2 x 5 koirakon ryhmä).  Kurssin hinta on 65 euroa.

Alustavasti kurssikerrat ovat:  7.4., 14.4., 21.4., 28.4., 5.5., 12.5., 19.5. ja 26.5.

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu kennelliiton sääntöjen mukaan ja ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, jäsenyyttä tulee hakea vasta kurssipaikan varmistuttua.

Kurssille ilmoittautumisaika on 1.3. – 18.3.
Kurssille pääsystä ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta poksagi@gmail.com.