Agilitykilpailut 24.2

Ohessa agilitykilpailujen kilpailukirje ja lähtölistat.

Alapuolelta löydät lomakkeet kisamaksujen palautusta sekä väliaikaista mittaustodistusta varten. Muistathan myös tutustua vuoden alussa voimaan tulleisiin sääntöuudistuksiin. Löydät tärkeimmät pointit TÄÄLTÄ

Kisamaksujen palautus

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle. Kisaviikonlopun aikana ilmoitus tulee tehdä puhelimitse. Kisamaksun palautusta varten eläinlääkärin todistus, sairaustodistus tai juoksutodistus tulee lähettää sähköpostilla veera.poksagi@gmail.com. Kisamaksun palautusta tulee anoa viimeistään viikon päästä kilpailusta.

LOMAKE

 

Väliaikainen mittaustodistus

Ensimmäistä kertaa kisaavat koirat, joilla ei ole vielä virallista mittaustodistusta, saavat väliaikaisen mittaustodistuksen. Väliaikainen mittaustodistus on voimassa 6 kuukautta. Mittauksen sujuvoittamiseksi pyydämme joko täyttämään koiran tiedot sähköiseen lomakkeeseen, tai esitäyttämään ja tulostamaan lomakkeen valmiiksi agilityliiton sivuilta.

LOMAKE