Oona Mäen rallytokokoulutus

Oona Mäki tulee kouluttamaan Poksille arki- ja rally-tokoa 20.-21.1.2018 kaikentasoisille koirakoille. Ryhmät pyritään muodostamaan koirakoiden tason mukaan. Lauantaina arkitokoryhmät, aloittelevien rally-tokoryhmä ja kisaavien rally-tokoryhmä. Sunnuntaina kisaavien rally-tokoryhmät.

Koulutus la lo 9-16 ja su klo 9-16 (yhteensä 3 ryhmää/päivä). Ryhmän kesto 2 h ja yhteen ryhmään otetaan 5 koirakkoa.

Etusijalla Poksin jäsenet. Ilmottauduthan lomakkeella viimeistään 14.1.2018.

http://poks.nettilomake.fi/form/5399

Hinta Poksin jäsenille 35 e/koirakko tai 7 e kuunteluoppilas, muille 45e tai 10e kuunteluoppilas.

Kyselyt tähän topikkiin tai sähköpostiin poksrallytoko(a)gmail.com.

Esittely Oonasta:

Oona kilpailee kahden mudinsa kanssa useissa eri lajeissa, kuten agilityssä, tokossa, koiranssissa ja rally-tokossa. Vanhempi mudi Ora on RTVA, lisäksi se on kilpaillut useita kertoja rally-tokon SM-kilpailuissa sijoittuen kärkikymmenikköön. Nuorempi koira, kolmevuotias Ren on niin ikään kilpaillut useissa lajeissa, sillä on RTK4 ja myös se on osallistunut SM-kisoihin.
Aiemmin Oona on treenannut ja kilpaillut kiinanharjakoiralla, ja kouluttaa koiria pääkaupunkiseudulla.