Junnuagilityohjaaja-alkeiskurssi – ilmoittautuminen käynnissä!

Junnuagilityohjaaja-alkeiskurssi on tarkoitettu alle 16-vuotiaille ohjaajille ja heidän koirille. Kurssilla opetellaan agilityyn kuuluvat esteet ja teemme lyhyitä ratoja perusohjauksia hyödyntäen sekä vahvistamme koiran ja ohjaajan yhteistyötä erilaisilla harjoituksilla. Tavoitteena on yhdessä tekeminen ja kehittyminen niin että sekä ohjaaja että koira pitävät siitä.

Kurssille osallistuvan ohjaajan tulee olla poksin jäsen (voit liittyä jäseneksi kun tiedät pääsetkö kurssille) ja koira on rokotettu kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Koira ei saa olla agressiivinen toisille koirille tai ihmisille.

Kurssille mahtuu 5 koirakkoa ja ennen kurssia osallistujille järjestetään pieni hallittavuustesti, jossa seurataan ohjaajan ja koiran yhteistyötä sekä lyhyitä tottelevaisuus asioita (paikalla olo, luoksetulo) Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi järjestetään perjantaisin klo 19.00-20.00. Ensimmäinen kerta on pe 9.2.2018. Harjoituskertoja on yhteensä kymmenen.

Kurssin hinta on 60 euroa.

Kurssille päässeet saavat sähköpostitse kurssin tarkemmat tiedot hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

Lisätietoja kurssista voi kysyä osoitteesta majokela@netti.fi.