Agilityn valmennusryhmät vuodelle 2018

PoKS järjestää vuonna 2018 harrastajille yhteensä neljä agilityn valmennusryhmää. valmentajina toimivat Niina Leinonen ja Sari Vähäniitty. Haku ryhmiin päättyy 5.11. Molempien kouluttajien ryhmiin voi hakea samalla lomakkeella (merkitsethän kumpaan mieluummin), mutta teethän jokaiselle koiralle oman lomakkeen.

Valmennusryhmät alkavat tammikuussa 2018 ja kestävät toukokuulle saakka. Valmennusryhmiin voivat hakea kaikki poksin jäsenet. Koirakon tulee pystyä suorittamaan esteitä osana rataa ja olla tavoitteellinen. Yhteen ryhmään mahtuu 5 koirakkoa. Valitun koirakon tulee edustaa PoKSia agilitykilpailuissa. Ryhmäläiset maksavat normaalin ryhmäpaikkamaksun ja sen lisäksi valmentajan palkkion/kerta. Valmennuskerrat ovat joka toinen viikko ja joka toinen viikko ryhmäläiset treenaavat itsenäisesti.

Niina Leinosen ryhmät

  • Torstaina kello 17.00-20.00
  • möllit/1. luokkalaiset sekä 2.- ja 3. luokkaset
  • koulutusmaksu 14 euroa/kerta

Sari Vähäniityn ryhmät

  • Tiistaina kello 18.00-21.00
  • Tulevaisuuden tähdet ja arvokisaajat
  • Koulutusmaksu 16,50 euroa/kerta
Postattu: