Haku tokon SM 2018 treenirinkiin

POKS TOKO SM 2018 treenirinki

Kenelle treenirinki on tarkoitettu?

– Poksin jäsenelle, joka on halukas harrastamaan tokoa ja halukas osallistumaan mahdolliseen SM- joukkueeseen. Kaikki koirakot ovat tervetulleita, kilpailukokemusta ei tarvita mutta koiralla tulee olla ALO luokan liikkeiden harjoittelu aloitettu. Treeniringin koirakoista muodostetaan POKS Toko Sm 2018 joukkue. Mikäli halukkaita koirakoita on yli joukkuetarpeen järjestetään karsinta edellisen kilpailutuloksen perusteella. Karsintaperusteet ja päivämäärä mihin mennessä tulos täytyy olla ilmoitetaan välittömästi, kun SM kokeen tiedot julkaistaan.

Sisältö:

Ryhmä on itseohjautuva. 1x/kk treenit. Treeneihin pyritään varaamaan joka kerralle uusi halli tai kenttä. Hyödynnetään lähialueen halleja esim. Kontiolahti, Varkaus, Kuopio. Kulkeminen paikalle omakustanne. Treenirinkiin osallistujat maksavat hallin/kentän vuokran yhdessä.

Syyskausi:

3.10 Tiistai Aloitus luento
Aiheet:
-Informointi käytännön asioista treeniringin toimivuudeksi
-Luennon aiheet: Tavoitteen asettelu ja treenisuunnitelman luominen & Kilpailusuorituksen rakentaminen

7.10 tai 8.10 Treenit

4.11 tai 8.11 Treenit

9.12 tai 10.12 Treenit

Kevätkausi:

Tammikuu:
Luento: Kilpailusuorituksen rakentaminen osa 2
– Kevät kauden ohjelman informointi

 

HUOM! Harjoitusten paikat ja ajat tarkentuvat osallistujamäärän tarkennuttua.

Ilmottautuminen 15.9 mennessä: jenni.s.ripatti(a)gmail.com, 0442925229
Jos joku askarruttaa laita viesti.