Viralliset agilitykilpailut ja piirinmestaruudet 16.-17.9.2017

PoKS järjestää viralliset agilitykilpailut 16.-17.9, jotka ovat samalla piirinmestaruuskilpailut.

Lauantaina järjestetään A- ja B- agilityradat kaikille luokille sekä C-hyppyrata 3-luokkalaisille. Lauantaina kisataan myös piirinmestaruuden joukkuekisa A-radalla. Löydät joukkuekisan ohjeet alta.

Sunnuntaina järjestetään D-agilityrata ja E-hyppyrata kaikille luokille sekä F-agilityrata 1- ja 2-luokkalaisille. Kolmosluokkalaiset kilpailevat piirinmestaruudesta D- ja E-radoilla. Piirinmestaruuden säännöt löydät alta.

Tuomareina toimivat Sami Topra ja Esa Muotka.

Alustava luokkajärjestys on lauantaina 3ABC-2AB-1AB ja sunnuntaina 1DEF-2FED-3DE.  Kisat käydään järjestyksessä Medi-Maksi-Mini.

Kilpailupaikkana toimii PoKS-hallin ulkokenttä (23 x 40 m, kivituhka). Huom! pidätämme oikeudet kilpailupaikan muutokseen esimerkiksi tuomarin toiveesta.

Ilmoittautuminen tapahtuu 8.9 mennessä Sagin ilmoittautumislomakkeella: LOMAKE

Osallistumismaksu on 13 euroa/startti.

 

Piirinmestaruuden joukkuekilpailu

Kukin kennelpiirin jäsenyhdistys voi nimetä haluamansa määrän joukkueita joukkuemestaruuskilpailuun. Joukkue koostuu 3-4 koirasta, jotka voivat olla eri taso- ja säkäryhmistä. Joukkuekilpailun koirakot kisaavat A-kilpailussa omassa tasoluokassaan. Jokainen koirakko ilmoittaa itsensä kilpailuun normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta ja maksaa starttimaksun. Joukkueen tuloksen muodostaa kolmen 3 parhaan tuloksen tehneen koirakon yhteenlaskettu pistemäärä laskettuna rata- ja aikavirheistä. Koira saa kuulua vain yhteen joukkueeseen, mutta ohjaaja voi kuulua toisella koiralla saman yhdistyksen toiseen joukkueeseen. Seurojen tulee ilmoittaa piirinmestaruusjoukkueidensa kokoonpanot viimeistään  13.9 osoitteeseen veera.poksagi@gmail.com. Joukkueiden kokoonpanoa ei voi tämän jälkeen muuttaa.

 

Yksilöpiirinmestaruus

Piirinmestaruus jaetaan erikseen mini 3-, medi 3- ja maksi 3-luokassa.K ilpailuun piirinmestaruudesta on oikeutettu osallistumaan ilmoittautumishetkellä Pohjois-Karjalan kennelpiirin alueella vakituisesti asuvan omistajan koira riippumatta omistajan/ohjaajan edustaman yhdistyksen kotipaikasta. Mikäli tällaisen koiran ohjaajan seura ei kuulu Pohjois-Karjalan kennelpiiriin, pyydetään erikseen ilmoittamaan, että koira osallistuu piirinmestaruuskilpailuihin. Koira voi kilpailla vuosittain vain yhden kennelpiirin mestaruudesta. Koiran on oltava rekisteröity FCI:n tunnustamaan koirarekisteriin, tunnistusmerkitty ja on oikeutettu kilpailemaan agilityssa 3-luokassa. Ohjaajalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi.

agilityn piirinmestaruus ratkaistaan kussakin säkäryhmässä kahden radan yhteistuloksen perusteella. Tässä tapauksessa D-agilityradan ja F-hyppyradan.

Nollavoitto yksilöpiirinmestaruuskilpailuissa oikeuttaa osallistumaan seuraavan vuoden SM-kilpailuun.

 

Piirinmestaruuden säännöt löydät tästä linkistä: SÄÄNNÖT

 

SPONSOREINA

 

 

 

Postattu: