Junioriohjaajien jatkokurssi

Junnuohjaajien agilityn jatkokurssi syksy 2017

Junnuagilityohjaaja jatkokurssi on tarkoitettu alle 16-vuotiaille ohjaajille ja heidän koirille. Kurssilla jatkamme esteiden/ohjaustapojen opettelua ja etenemme hieman radanlukutaitoihin. Tavoitteena on yhdessä tekeminen ja kehittyminen niin että sekä ohjaaja että koira pitävät siitä.

Kurssille osallistuvan ohjaajan tulee olla Poksin jäsen (voit liittyä jäseneksi kunnes tiedät pääsetkö kurssille) ja koira on rokotettu kennelliiton ohjeiden mukaisesti, sekä koiran olisi oltava vähintään vuoden ikäinen. Koiran ei tule olla aggressiivinen toisille koirille tai ihmisille.

Kurssille mahtuu 5 koirakkoa (alkeiskurssilla olevat ovat etusijalla). Vaikka et olisi ennen agilityä tehnytkään voit ilmoittautua kurssille silti. Uusille harrastajille järjestämme ennen kurssia hallittavuustestin, jossa seurataan ohjaajan ja koiran yhteistyötä sekä lyhyitä tottelevaisuutehtäviä (paikallaolo, luoksetulo). Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi järjestetään perjantaisin klo 18.30-19.30.
Ensimmäinen kerta on pe 22.9.2017. Harjoituskertoja on yhteensä kymmenen.
Kurssin hinta on 60 euroa.
Kurssille päässeet saavat sähköpostitse kurssin tarkemmat tiedot hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen kurssille päättyy 1.9.2017.

Lisätietoja kurssista voi kysyä osoitteesta majokela@netti.fi.