Salme Mujusen saalisviettikurssi

PoKS järjestää 12.2.2017 saalisviettikurssin. Saalisviettikouluttajana toimii Salme Mujunen, joka on myös kirjoittanut aiheesta tietokirjan Saalisvietti koiraharrastuksessa.

Saalisleikkikurssi soveltuu erinomaisesti tottelevaisuus- ja palveluskoirakokeisiin, sekä agilitykilpailuihin tähtääville koirakoille. Saalisleikkikurssia voi suositella kaikille koirakoille, joiden kanssa harrastetaan yhteistyöhön pohjautuvia lajeja: TOKO, AGI, PK tai halutaan parantaa ja kehittää koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

Saalisviettiä tarvitaan koiran palkitsemiseen silloin, kun suoritukseen haetaan nopeutta, voimaa ja kestävyyttä. Toisin sanoen saalisleikittämisen avulla teknisesti hallitut suoritukset viimeistellään koevalmiiksi.

Kurssi sisältää saalisviettiteorian, saalisleikittämisen tekniikkaharjoitukset, kurssilaisten koirien leikittämisen yksi kerrallaan, sekä kahvit.

Ilmoittautuminen nettilomakkeen kautta 14.11.-31.12.2016. Koulutukseen mahtuu 10 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. PoKS:n jäsenet etusijalla.

Kurssin hinta on koirakkopaikalla PoKS:n jäsen 62€/koira, ei-jäsen 72€/koira ja kuunteluoppilaat PoKS:n jäsen 15€ ja ei-jäsen 25€.