Ukin kuppi Vuoden Tähdelle

Yleistä

 1. Kiertopalkinnon on lahjoittanut Pohjois-karjalan Seurakoirat PoKS ry:lle Sanna Ruotsalainen vuonna 2017. Kiertopalkinto on jatkoa Angelican maljalle, jonka Sari Palm on lahjoittanut Pohjois-Karjalan Seurakoirat Ry:lle vuonna 1986. Faaraokoira Sawhorse’s Shoot Straight lunasti Angelican malja- kiertopalkinnon itselleen vuonna 2016 voittamalla vuoden näyttelykoira kilpailun PokS ry:ssä kolme kertaa sääntöjen mukaisesti.
 2. Palkinto jaetaan vuosittain näyttelymenestyksen perusteella Vuoden näyttelytähdelle.

Kilpailuoikeus

 1. Yhden koiran omistajista tulee olla Pohjois-Karjalan seurakoirat PoKS ry:n jäsen kilpailuvuoden alusta lähtien ja suorittanut jäsenmaksunsa jäsenyyden katkeamatta. Jos henkilö on liittynyt yhdistyksen jäseneksi kesken vuoden, otetaan huomioon vain ne tulokset, joiden aikana henkilö on ollut yhdistyksen jäsenenä.
 2. Koiran virallinen kotipaikka on Pohjois-Karjala kilpailuvuoden alusta lähtien.

Palkinnonjako

 1. Palkinnosta kilpaillaan Suomessa järjestettyjen kaikkien rotujen ja kansainvälisten näyttelyiden tuloksilla. Sen sijaan pentu- ja veteraaniluokan tuloksia ei huomioida.
 2. Koiran omistaja/omistajat ilmoittaa korkeintaan viiden (5) näyttelyn tulokset kirjallisesti annettuun päivämäärään mennessä Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n tietoon yhdistyksen pyytämällä tavalla. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan PoKS ry:n lomakkeella.
 3. Palkinto luovutetaan voittajalle PoKS ry:n vuosikokouksessa.
 4. Kiertopalkinnon haltija kaiverruttaa maljaan koiransa nimen ja vuosiluvun. Haltija on velvollinen pitämään kiertopalkinnon asianmukaisessa kunnossa. Mikäli kiertopalkinto haltijallaan ollessaan häviää tai vaurioituu, on haltija velvollinen korvaamaan vahingon.
 5. Saman koiran saatua kolmannen (3) kiinnityksen kiertopalkintoon, jää palkinto koiralle. Kiinnitysten ei tarvitse olla peräkkäisiä.
 6. Jokaiselle kiertopalkinnon saajalle jää pienoismalja muistoksi.
 7. Palkinnon haltija vastaa sen toimittamisesta seuraavan vuoden PoKS ry:n vuosikokoukseen.

Pisteet lasketaan seuraavan taulukon mukaisesti

BIS1 66p | RYP1 30p | ROP 10p

BIS2 50p | RYP2 25p | VSP 8p

BIS3 45p | RYP3 20p |

BIS4 40p | RYP4 15p

Pisteiden mennessä tasan, ratkaisee voittajan BIS-sijoitusten lukumäärä ja tulos. Ellei millään koirista ole BIS-sijoituksia, ratkaisee tällöin RYP- sijoitusten lukumäärä ja tulos. Ellei näinkään saada voittajaa selville, verrataan aina alenevasti seuraavan korkeimman palkintosijan määrää ja tulosta

Sääntömuutosoikeus on kiertopalkinnon lahjoittajalla.

Hakuaika 13.1.2019 – 31.1.2019.

Postattu: